Me kaikki tarvitaan oma Pekka!

Koiran kanssa harrastaminen voi olla parasta ikinä, tai sitten väkinäistä paskaa, jota suoritetaan vuodesta toiseen, eikä silti saada aikaiseksi mitään. Suurin vastuu koiran kanssa harrastaessa on tietenkin koiran ohjaajalla, mutta yhtä tärkeää roolia esittää myös mahdollisten koulutusten vetäjä tai sillä ryhmällä, jossa treenataan.

Itselläni on kokemuksia lukuisista eri porukoista.
On ollut loistavia ja sitten sellaisia, joita ei haluaisi edes muistaa, mutta valitettavasti ne negatiiviset kokemukset pysyvät mielessä paremmin kuin ne huikeat kokemukset.

Yksi positiivinen kouluttajakokemus on kuitenkin jäänyt mieleen ikuisiksi ajoiksi ja olenkin tälle henkilölle ikuisesti kiitollinen siitä, mitä hän omalla olemuksellaan sai aikaiseksi.

Pekka.

Pekka veti satunnaisesti koulutuksia Koirakerho Heiluhännät ry:n riveissä useita vuosia.
Vaikka Pekka itse ei ollut kilpaillut hetkeen, hänen loistava tapansa ohjata meitä nuoria ja kokemattomia henkilöitä oli jotain ilmiömäistä.
Pekka sai luotua koulutusten aikana meihin uskoa itseemme ja luotua rennon ilmapiirin. Pekan koulutuksissa onnistuimme aina ja koiratkin nauttivat suunnattomasti rennoista ohjaajista.

Pekalta opin itse sen tyylin, jolla nykyään ohjaan uusia koirien omistajia ja käytän samoja menetelmiä myös työssäni.

Valitettavasti en itse ole saanut enää vuosiin nauttia Pekkamaisista treeneistä, mutta jatkan edelleen pyrkimystä siihen, että omalla esimerkilläni saisin kasvatettua mahdollisimman monta uutta Pekkaa tulevaisuutta varten, jotta koiraharrastus ei menisi väkinäiseksi pilkunviilaamiseksi, vaan me oltaisiin rentoja ja hymyileviä koirien omistajia, jotka nauttivat koetilanteista.

Kiitos Pekka.
Olet edelleen se kaikkein paras koulutusten vetäjä.
Sinun koulutukset olivat kaikkein positiivisimpia ja täynnä intoa.
Toivottavasti vielä joskus saisin kokea Pekkamaiset treenit.

Kiitos.