Alkukevään kuulumisia

Kevät kolkuttelee jo ovella ja minä tarkkailen jo silmät kiiluen maastoja.
Kohta ei tätä rouvaa enää kotona näe muuten kuin pyykkiä pesemässä ja vähän nukkumassa, kunhan lumet sulavat metsissä.

Tälle vuodelle on valtavasti suunnitelmia, joista osa onkin jo siirtynyt myöhemmäksi.
Covid tilanne ei ota helpottuaakseen ja hallinnot tekevät mitä mielenkiintoisempia ratkaisuja suitsiakseen meitä ja rajoittaakseen harrastamista.
Eikä tietenkään sovi unohtaa IGP:n ympärillä käytävää keskustelua, kun salakuvaamisen ansiosta räikeimmät väkivaltatilanteet koiria kohtaan paljastuivat suurelle yleisölle.

Mutta mitäs tänne Aito’s päämajaan kuuluu?

Täällä tosiaan valmistaudutaan jäljestyskauden aloittamiseen malttamattomina ja ollaan hieman surullisia siitä, että mitään kokeita ei saa järjestää edes huhtikuussa.
Sormet ristissä toivotaan, että toukokuussa saisi taas kokeita pitää ja niihin pääsisi osallistumaan.

Kesäkuussa järjestetään Heinolassa ENSIMMÄISTÄ kertaa ikinä kyseisissä maastoissa PAJÄ koe, jonka koetoimitsijana toimin, mikäli kokeita saa järjestää. Tuskin maltan odottaa, että pääsen laittamaan Virkkuun kokeen tietoja! Maastot ja kenttä on jo hankittu hyvissä ajoin, joten nyt seurataan mitä saa järjestää ja jos saa järjestää, niin millaisilla rajoituksilla.

Lisäksi tulossa on Aito’s Kennel päivä nyt huhtikuussa ja ilokseni voin kertoa, että tänään sain puhelun, jossa toivotettiin tervetulleeksi harjoittelemaan maastoon jäljestystä!
Tässä vaiheessa voin jo kiitellä yhteistyöstä paikallista metsästysseuraa.
Uusien ihmisten kanssa on ilo aloittaa uutta yhteistyötä ja saada aina uutta perspektiiviä myös omaan harrastamiseen.

Lisäksi eilen sain yllätysvieraita, kun Tiia oli Aito’s Harmony Harriet (Velka) kanssa lähistöllä ja he kävivät meitä tapaamassa.

Katsokaa miten upea Velka on ❤

Velka on koirana äärettömän hurmaava. Tässä tytössä on potkua vaikka mihin! Ja raamitkin sillä on kauniit. IhQn mini minä 🙂