Blogi

Ei ole pentua näköpiirissä

Olen tässä koko kevään ollut kuin tulisilla hiilillä, sillä olin pentujonossa. Aika kului todella hitaasti, kun odottelin uutisia ultrasta. Sitten se uutinen viimein tuli: Narttu oli tyhjä. Ei tule vieläkään sitä kauan kaivattua pentua tähän taloon. Kunhan toivun pettymyksestä, alan aktiivisesti katselemaan yhdistelmiä, että josko sitten jostain löytyisi se minun seuraava treenikaveri.

Aito’s leiriä pukkaa

Koska olen saanut tietyiltä pentujen omistajilta tiedustelua, että onko tänä vuonna leiri (lue: painostusta) päätin tänä vuonna taipua painostuksen alla ja pitää leirin. Ensi vuonna lupaan olla tiukempi, enkä taivu painostuksen alla 😉 Leiri ei ole kaikille avoin tapahtuma. Järjestäjänä pidätän itselläni oikeuden valikoida leirille osallistujat.

Rally-Toko kilpailu 9.4.2022

Tänään pitkästä aikaa kävimme sekoilemassa Rally-Toko radalla. Kilpailun järjesti Riihimäen Seudun Kennelkerho ry ja samalla tämä kilpailu oli dobermannien rotumestaruuskilpailu. Valmistautuminen tähän kilpailuun oli jälleen luokattoman huonoa allekirjoittaneelta. Yhden kerran katsoin YouTubesta videot alokasluokasta sekä avoimesta luokasta ja harjoittelin olohuoneessa kieppumista koirien kanssa. Tästä on kulunut se vähintään 2 viikkoa ja ennen kilpailua tein pienet … Jatka artikkeliin Rally-Toko kilpailu 9.4.2022